Най-добрият ни боксьор Кубрат Пулев се е откупил от досегашния си

...
Най-добрият ни боксьор Кубрат Пулев се е откупил от досегашния си
Коментари Харесай

Кобрата брои 150 000 долара, за да откупи правата си


Най-добрият ни боксьор Кубрат Пулев се е откупил от досегашния си промоутър - немската компания " Зауерланд ". Кобрата се е решил на тази стъпка, с цел да се освободи от зависимости, които не са го удовлетворявали. Кубрат разкри за това свое деяние пред вестник 168 часа, съобщи Sporta.bg.

" Преди 10 дни аз прекратих контракта си със “Зауерланд ” предварително, поради което им платихме 150 хиляди $. Ние ще останем в положителни връзки и ще работим взаимно, само че нещата не вървят. Гоним разнообразни ползи и имаме друга идеология. Нито те са неприятни, нито аз съм неприятен. Смятам, че всеки би трябвало да следва своите цели по своя си метод, което е по-добре за всички страни. И аз си платих за това.

Най-важно е човек да се усеща добре, да отстоява правилата си, да пази достолепието си и да бъде това, което е. Да, за мен парите са значими, те движат света, само че никога не са всичко. Не би трябвало да оставяме на алчността да ни води.

Много хора, наподобява, мислят, че ще живеят по 3000-4000 години, само че какъв брой преди нас са ламтели и са мислели същото, а към този момент ги няма. Не би трябвало да се не помни, че всички сме краткотрайно тук. Преди време прочетох, че Ванга е споделила нещо, до което и аз доближих като извод още преди този момент, а то е, че човек не би трябвало да желае доста, с цел да може да заплати цената. Един ще открадне, ще постъпва долно, ще натрупва милиони и милиарди, ще преуспява мигновено, само че има някой, който гледа и най-после всичко си идва на мястото. Всеки минава на касата и си заплаща задълженията.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР